nav

21 Δεκ 2012

Σπιτικά Oreo Cookies


Είναι τα μπισκότα που αρέσουν σε όλους μας, αλλά κυρίως στα παιδιά. Δοκιμάστε αυτή την πολύ εύκολη συνταγή που θα συνοδεύσει το γάλα των παιδιών και τον δικό σας καφέ αυτές τις μέρες που η οικογένεια θα είναι μαζεμένη στο σπίτι.

ΥΛΙΚΑ



25-30 cookies

Για τα μπισκότα:

1 1/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κούπα άγλυκο κακάο
1 κουτ. γλ.
baking soda
1/4 κουτ. γλ.
baking powder
1/4 κουτ. γλ. αλάτι
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα και 2 κουτ. γλ. ανάλατο βούτυρο
1 μεγάλο αυγό

Για την γέμιση:

1/4 κούπας ανάλατο βούτυρο
1/4 κούπας φυτική μαργαρίνη
2 κούπες ζάχαρη άχνη
2 κουτ. γλ. βανίλια 
 
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Σε ένα μπώλ ανακατεύετε με το μίξερ το αλεύρι, το κακάο, το baking soda και powder, αλάτι και την ζάχαρη. Αφού ανακατευτούν αυτά καλά προσθέτουμε το βούτυρο και το αυγό.
Πάρτε με ένα κουταλάκι του γλυκού λίγη ποσότητα από το μίγμα και βάλτε το σε ταψί αφού προηγουμένως έχετε τοποθετήσει λαδόκολα.Με τα δάχτυλα υγρά απαλά πλατιάστε το υλικό να ανοίξει ελαφρώς.Ψήνουμε για 9 λεπτά και στην συνέχεια βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.


Για να φτιάξουμε την κρέμα χτυπάμε στο μίξερ τα βούτυρα και στην συνέχεια προσθέτουμε την ζάχαρη και την βανίλια. Χτυπάμε για 2-3 λεπτά ώσπου να αφρατέψει το υλικό.
Για να τελειοποιήσουμε τα μπισκότα μας παίρνουμε ένα κρύο μπισκότο και με ένα κουταλάκι βάζουμε από την γέμιση στο κέντρο του και με την βοήθεια ενός άλλου το πιέζουμε από επάνω να πάει παντού μέχρι να βγεί λίγο έξω. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και κάνουμε όλα τα μπισκότα σάντουιτς. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου