nav

20 Αυγ 2013

Τέλειο παγωτό με μόνο 3 υλικά



Πρίν λίγες μέρες δοκίμασα για πρώτη φορά να φτιάξω αυτή την συνταγή για παγωτό που ανακάλυψα τυχαία.
Τελικά, εκτός από πολύ εύκολο παγωτό, είναι πολύ γευστικό αλλά και οικονομικό αφού με τα 3 υλικά που σας δίνω φτιάχνετε ένα μεγάλο μπωλ παγωτό.



Υλικά:

1 σαντιγύ στο τενεκεδάκι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ



Πρίν ξεκινήσετε την συνταγή βάλτε όλα τα υλικά στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα να κρυώσουν.

Αρχικά, χτυπάτε την σαντιγύ μέχρι να αφρατέψει καλά σύμφωνα με τις οδηγίες.



Στην συνέχεια προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα στο μίξερ.
Τέλος, ρίχνεται σιγά-σιγά το εβαπορέ και χτυπάτε καλά.
Βάζετε το μείγμα σε ένα μπωλ και το τοποθετείτε στην κατάψυξη.
Μετά από 2 ώρες βγάζετε το μείγμα και χτυπάτε με το μίξερ για 3 λεπτά περίπου.
Στην συνέχεια το αφήνετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά και να είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

(Σερβίρετε με σιρόπι καραμέλα αν θέλετε)




Καλή επιτυχία!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου